Informatie pakketten

banner

Velgen reiniging De ultieme schoonmaak van uw velgen. €10,00

royalslide
banner3-smalelr
velgbanner4-2
banner5

Exterieur reinigen

Bij Royal Carwash  in Den Haag kunt u het exterieur van uw auto op vakkundige wijze laten reinigen. Het grondig reinigen van uw auto-exterieur bestaat uit de volgende handelingen:

 • Wassen met hoge druk.
 • Motorblok ontvetten.
 • Behandelen met glans en vochtwerend middel.
 • Polijsten*
 • Voorzien van waslaag**
 • Banden/bumpers behandelen met glansmiddel.
 • Schoon en vetvrij maken van de ramen.

* Polijsten is het wegwerken van oppervlakkige krasjes en kringen in de laklaag. Secuur werk waar we veel aandacht aan besteden.
** We voorzien uw auto van een hoog kwalitatieve waslaag waardoor er een schitterend duurzaam resultaat ontstaat.

Extra behandelingen auto-exterieur:

 • Lakpantser (met Waxoyl)
 • Verwijderen van hars, spuitnevel, ijzervijlsel etc.
 • Verwijderen van stickers en lijmresten.
 • Verwijderen van verfspatten.

Prijzen

De staat van het exterieur en de grootte van uw auto zijn bepalend voor de prijs. U bent daarom van harte welkom op onze locatie voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indicatie van onze prijzen

Exterieur behandeling compleet
Ontletteren (uur)
Type aanduiding verwijderen
Auto wassen

Wassen

De auto wordt handmatig gewassen. Hierbij wordt uw wagen met hoge druk van boven naar benden afgespoten met heet water. Vervolgens worden de velgen ingespoten met een zuurvrije velgenreiniger. De auto wordt daarna verneveld met een vuil oplossende schuimshampoo die het vuil los weekt. Aansluitend worden de velgen met een speciale borstel gereinigd, waarbij ook de binnenkant van de velgen wordt meegenomen. De auto wordt nu van boven naar beneden wederom met de hogedrukreiniger afgespoten waardoor losgekomen zand en vuil wordt verwijderd. Met een zachte spons en overvloedig water met shampoo wordt de auto nu gewassen Na deze wasbeurt volgt nog een afspoel gang met de hogedrukreiniger en schoon water. Hierna wordt de auto met een microvezelzeem gedroogd en de banden geconserveerd om zo een mooi fris eindresultaat te krijgen.

Prijzen

De staat van het exterieur en de grootte van uw auto zijn bepalend voor de prijs. U bent daarom van harte welkom op onze locatie voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indicatie van onze prijzen

Velgen Minibus €5,-

Interieur reinigen

Bij Royal Carwash in Den Haag kunt u het interieur van uw auto op vakkundige wijze laten reinigen.
Het grondig reinigen van uw auto-interieur bestaat uit de volgende handelingen:

 • Interieur uitzuigen en reinigen
 • Hemel, bekleding en kofferbak reinigen
 • Dashboard stofvrij maken
 • Ramen reinigen
 • Exterieur wassen met hoge druk

Indien de bekleding van uw auto erg vuil is, dan kunnen we met onze speciale apparatuur een dieptereiniging uitvoeren. Ook lederen bekleding kunnen we behandelen met een duurzame ledercrème.

Volledige behandeling

Het is ook mogelijk om uw auto volledig te laten behandelen. Een volledige behandeling van uw auto bestaat uit de reiniging van het interieur en de reiniging van het exterieur.

Prijzen

De staat van het interieur en de grootte van uw auto zijn bepalend voor de prijs. U bent daarom van harte welkom op onze locatie voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indicatie van onze prijzen

Interieur behandeling compleet €115
Zitting reinigen per zit €25
Zitting + bank €80
Airco reiniging €55
Geurbehandeling €75

Interieur reinigen

Naast het wassen hoort bij het reinigen van het interieur ook het reinigen van de sponningen van de deur. Het interieur reinigen is een speciale klus. Vaak wordt dit gezien als een zeer moeilijke taak vooral door die kleine vervelende kruimels, om over de ramen nog maar te zwijgen. Wij beginnen door eerst een speciale interieurlamp in de auto te hangen. Hierdoor wordt het interieur compleet verlicht en kunnen we iedere kruimel en vervuiling zien. We vervolgen met het stofzuigen van de bekleding en de vloer, en nemen ook de moeilijk te bereiken plekjes mee met onze smalle lange zuigmonden. Na het uitzuigen van de bekleding volgt het reinigen van de rest van het interieur, hierbij maken we gebruik van een zachte kwast, een lucht pistool, interieurreiniger en zachte microvezeldoeken. We werken van boven naar beneden en blazen de vervuiling en stof uit de auto. We maken geen gebruik van cockpitsprays of andere vette camouflerende glanzende producten. Een mat, schoon en vetvrij interieur is het eindresultaat. Na deze reiniging volgt nogmaals een laatste stofzuig ronde, om af te sluiten met een grondige reiniging van de ramen van binnen en van buiten.

Prijzen

De staat van het interieur en de grootte van uw auto zijn bepalend voor de prijs. U bent daarom van harte welkom op onze locatie voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indicatie van onze prijzen

Interieur behandeling compleet
Zitting reinigen
Zitting + bank
Airco reiniging
Geurbehandeling € ,-

Anti-geur behandling

Veel autobezitters storen zich aan ongewenste geurtjes. Als u een occasion heeft gekocht en het  ‘schoonnmaak’ middel van de dealer is uitgewerkt, komt u er pas achter wat u heeft gekocht. Vooral als u uw auto instapt op een hete zomerdag.

De biozone ll ozongenerator-behandeling vernietigt geuren voor eens en altijd! Hij is ideaal bij het neutraliseren van geuren afkomstig van sigaretten, huisdieren, etensresten, urine, verf, vlees, vis, brand, chloor enz. Vernietigt ook bacteriën en remt tevens bacteriegroei af.

Ozon is de krachtigste sterilisator wie we kennen en bovendien ook veilig omdat het enkel uit pure zuurstof opgebouwd is en in relatief korte tijdspanne ook weer terug naar de oorspronkelijke vorm van zuurstof uitvalt. Dit is één van de beste eigenschappen van ozon. Kortom; uw auto is na deze behandeling vrij van wat voor geurtjes dan ook!

Prijzen

De staat van het interieur en de grootte van uw auto zijn bepalend voor de prijs. U bent daarom van harte welkom op onze locatie voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indicatie van onze prijzen

Interieur behandeling compleet €55,-

Lakpantser met Waxoyl 100+

Het is mogelijk om de laklaag van uw auto te laten behandelen met Waxoyl 100+.  Hierdoor ontstaat een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Dit betekent dat de lak beter bestand is tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Door de behandeling ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt.

Voordelen Waxoyl 100+:

 • Waxoyl is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.
 • Uw lak behoudt zijn diepe glans gegarandeerd 3 jaar*
 • Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
 • U bespaart tijd en geld op het reinigen van het exterieur.
 • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere waarde wordt behouden.

* Waxoyl geeft 3 jaar garantie op de behandeling van een nieuwe auto, mits de behandeling binnen 3 maanden wordt uitgevoerd.

Ozonbehandeling

Wij beschikken over speciale apparatuur om de onaangename geur uit uw auto te verwijderen. Door middel van een professionele ozonbehandeling kunnen we geuren afbreken die zich tot diep in het interieur genesteld hebben, zoals de rooklucht van sigaretten, transpiratiegeur en de geur van huisdieren.

Bij deze organische methode verspreiden we ozongas in de auto, waardoor het volledige interieur gedesinfecteerd wordt. De geur in uw auto wordt dus niet gecamoufleerd, maar definitief verwijderd. Na een ozonbehandeling zijn alle bacteriën vernietigd en ruikt uw auto weer als nieuw.

Reinigen airconditioning

De airconditioning in een auto kan een onaangename geur veroorzaken. Wij beschikken over een systeem waarmee we de airco-installatie van uw auto kunnen reinigen. Met dit systeem kunnen we een onaangename geur verhelpen. Daarnaast worden de bacteriën uit de airconditioning verwijderd.

Auto stomen

Laat uw auto bij Royal Carwash reinigen door middel van een nieuwe vorm van reinigen: Stoomreinigen! Stoomreinigen zorgt ervoor dat er bij het exterieur van de auto geen kalk achterblijft en dat het interieur tot diep in de stof gereinigd wordt.